Visita a l’hort

Fa cosa d’un mes ens van visitar la Marta i la Paula i vam fer feina a l’hort. Ens vam dedicar a enfilar les tomateres del segon hivernacle i a treure els “xupons”. Aquí podeu veure el sistema d’enfilament que hem fet servir per dins l’hivernacle. No hem utilitzat canyes perquè no voliem malmetre el plàstic i estem força contents amb aquest sistema. La veritat es que durant aquests dies les tomateres han crescut moltíssim i ja estan el doble d’altes, però així us podeu fer una idea de com està l’hort d’estiu. Dins de l’hivernacle hem plantat dos tipus de tomàquets. De Montserrat buit i pera de Girona, dues varietats tradicionals molt aromàtiques i de sabor intens ideals per a amanides.

DSC00972

DSC00973

Les carabassoneres tenen un procés més ràpid i han crescut molt més que altres plantes d’estiu com les pebroteres, les tomateres i les albergínies. Aquí teniu la Marta collint el primer carabassó de l’any a mitjan de maig.

DSC00978DSC00980La Paula i el Jordi van seguir fent feina i van clavar les primeres canyes per enfilar les tomateres de fora. I mireu el resultat, han quedat perfectament alineades. Aquestes tomateres al estar a fora han patit la variabilitat del temps d’aquests darrers dies i estan més dèbils. Estan atacades de pugó vermell, tot i que alguns depredadors com  les marietes, les nostres aliades, ja han acudit al camp. Haurem de reforçar el sistema immunològic de les plantes i veure com evolucionen. En aquesta zona tenim plantades altres varietats, cor de bou, cherry i tomàquet de penjar de mamella.

DSC01002

DSC01003

Vam passar un dia genial! Gaudint de la primavera i cuidant les plantes en bona companyia! Moltes gràcies guapes!

DSC01012

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s