Pèsols a la menta

Recepta de la Pilar Casahuga

Ingredients per a 2 persones:

pesols amb bacó

  • 1kg de pèsols
  • 250 grams de beicon
  • 2 cebes tendres petites
  • 2 fulles de menta
  • 2 flors d’anís estrellat

 

 

Elaboració:

Posem els daus petits de baicon a la paella i un cop rossos, afegim la ceba tendra tallada petita. Quan veiem que ja està transparent afegim els pèsols, un parell de fulles de menta fresca picada i dues flors d’anís estrellat. Remenem amb precaució perquè agafi bé els sabors i afegim un cul d’aigua perquè s’acabi de coure a foc suau. Bon profit!

Foto: tv3.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s