Ingredients
1 cogombre
- 1 iogurt natural o grec
- 1-2 dents d’all
- 1/2 ceba
- pebre negre
- sal
- oli d’oliva verge
- menta
Elaboració
Posem el iogurt en un bol. Pelem el cogombre, tot retirant les llavors i el piquem petitó o el ratllem si ho preferim. Tot seguit, tallem la ceba petitona i ho posem tot al bol. Afegim l’all tallat petitó o ratllat, el pebre negre, l’oli d’oliva, la menta i les espècies que ens agradin. Ho barregem bé i ja ho tenim llest. Podem passar-ho per la batedora i ens quedarà una salsa més líquida per acompanyar l’amanida. Si volem menjar-nos-la com a aperitiu amb “dips” la podem deixar més espessa. També podem afegir-hi aigua i fer una sopa d’estiu ben refrescant.
foto: recetasgourmet.es
Reblogged this on Celler-Adocse.