Salsa de iogurt i cogombre

Ingredients

  • salsa de cogombre1 cogombre
  • 1 iogurt natural o grec
  • 1-2 dents d’all
  • 1/2 ceba
  • pebre negre
  • sal
  • oli d’oliva verge
  • menta

Elaboració

Posem el iogurt en un bol. Pelem el cogombre, tot retirant les llavors i el piquem petitó o el ratllem si ho preferim. Tot seguit, tallem la ceba petitona i ho posem tot al bol. Afegim l’all tallat petitó o ratllat, el pebre negre, l’oli d’oliva, la menta i les espècies que ens agradin. Ho barregem bé i ja ho tenim llest. Podem passar-ho per la batedora i ens quedarà una salsa més líquida per acompanyar l’amanida. Si volem menjar-nos-la com a aperitiu amb “dips” la podem deixar més espessa. També podem afegir-hi aigua i fer una sopa d’estiu ben refrescant.

foto: recetasgourmet.es

One thought on “Salsa de iogurt i cogombre

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s