La guia dels aliments trangènics de Greenpeace

Avui us deixem la guia vermella i verda dels aliments transgènics de Greenpeace. Al llistat verd podreu trobar els aliments que no contenen cap resta ni component d’origen trangènic i al vermell les marques i productes que tenen algun ingredient o additiu d’origen genèticament modificat.

Aquesta llista s’elabora a través d’anàlisis dels productes i en col·laboració amb les empreses. La guia es ben fiable, perquè les marques s’esforcen molt tal de no figurar a la llista vermella. Sabeu quina és la marca més present a la llista vermella? Nestlè. Aquí la teniu perquè pogueu consultar si hi ha algun dels productes que consumiu habitualment.

Guia vermella i verda dels aliments trangènics

guia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s