Pasta al ragú vegetariana

Ingredients

  • 1 paquet de pasta
  • 2 dents d’all
  • 1 pastanaga
  • 1/2 api
  • 1/2 ceba
  • Salsa de tomàquet
  • Oli d’oliva verge
  • Sal y pebre


pasta

Elaboració

En primer lloc piquem la pastanaga, l’api i la ceba ben finets. Dorem la verdura en una casserola amb dos o tres cullerades d’oli, les dues dents d’all i quan estigui ben sofregit ho retirem del foc. Seguidament afegim la salsa de tomàquet i deixem que es barregi bé amb la resta de verdures a foc lent uns 20-25 minuts.

Mentrestant, cuinem la pasta “al dente” en un litre d’aigua amb una cullerada de sal. En uns 10 mintus hauria d’estar llest. Escorrem la pasta i la condimentem amb la salsa que hem preparat.

font:haztevegetariano.com

One thought on “Pasta al ragú vegetariana

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s