Bròquil cremós amb saltat de bolets

Ingredients

  • 1 pinya de bròquil verd
  • 300 cl de llet
  • 25 g de farina
  • 1 bosseta de ceps congelats
  • 1 tall de cansalada fina
  • 50 g de formatge ratllat
  • oli
  • sal

Broquil

Elaboració

Per començar, bulliu la pinya de bròquil verd durant uns 20 minuts amb aigua i sal.
Seguidament, escorreu-la, deixeu-la refredar una mica, aixafeu-la amb una forquilla i salteu-la en una paella amb una mica d’oli durant un parell de minuts. Després, rectifiqueu-ho de sal, afegiu-hi la farina i remeneu-ho bé.

A continuació, poseu-hi la llet, torneu-ho a remenar i deixeu-ho coure durant 5 minuts a foc suau.Mentrestant, en una paella amb una mica d’oli salteu la cansalada tallada a tires i els ceps fins que estiguin ben dauradets.Tot seguit, poseu el bròquil en una safata, poseu-hi el saltat de cansalada i bolets a sobre, cobriu-ho amb formatge ratllat i deixeu-ho gratinar al forn a 200 graus durant un parell de minuts.I ja per acabar, emplateu el bròquil cremós gratinat.

font:tv3.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s