Gaspatxo de remolatxa

Per a 6 persones
Ingredients

  • 600 g de remolatxa cuita
  • 200 ml d’aigua (podem fer servir la de la cocció de la remolatxa)
  • 6 glaçons de gel
  • Una mica de fonoll
  • Un pessic de curri
  • Mig gra d’all
  • 50 ml d’oli de gira-sol ppf
  • 20 g de tamari
  • 30 g de vinagre d’ume o d’arròs

red beets with parsley leafsElaboració

Posem la remolatxa, l’aigua, el gel, les espècies i l’oli, el tamari i el vinagre en una batidor i ho triturem ben triturat.
Rectifiquem de sal i ho passem perl colador xinès i ja ho tenim llest.
Es pren a temperatura ambient.

Font:etselquemenges.cat

Anuncis

One thought on “Gaspatxo de remolatxa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s