Amanida de remolatxa i poma

Recepta de la Laura Sánchez

Ingredients:

  • amanida remolatxa1 remolatxa
  • 2 pomes
  • 2 pastanagues
  • iogurt o bé suc de llimona
  • 50 gr de nous pelades
  • oli
  • sal
  • alfàbrega

 

En primer lloc bullim la remolatxa, la pelem, la ratllem i la posem en un bol. Fem el mateix amb les pomes i si volem podem posar-hi també un parell de pastanagues ratllades. Un cop ho tinguem tot dins el bol, podem optar per dues variacions de la recepta. Una és afegir-hi un iogurt natural i barrejar-ho tot. Però si ho preferim, també podem tirar-hi el suc d’una llimona i un bon raig d’oli per amanir-ho. D’aquest manera quedarà més lleuger. Per acabar, hi afegim la sal al gust i el toc final, un parell de fulles d’alfàbrega. Aquesta recepta té múltiples variacions i es pot adaptar al gust de cadascú, també es pot fer amb la remolatxa en cru per exemple i amb peres enlloc de pomes. Bon profit!

Imatge:dulcialquimia.blogspot.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s